top of page
8D0A0243.jpg

FAMILIEFOTO'S

Soms vergeten we hoe belangrijk familie is, daarom is het belangrijk om af en toe wat meer aandacht te geven aan elkaar, dat gaat perfect door familiefoto's te laten trekken. Dit kan zelfs bij jezelf thuis in jouw comfortabele omgeving of in een leuke locatie naar keuze.

SCHOOLPORTRET

Wilt jouw school verder gaan dan dan de basic schoolfoto's? Ik gebruik graag een felgekleurde muur van de school als achtergrond of plaats de kinderen in de natuur. Witte muren zijn maar saai, wat extra kleur in de foto doet wonderen. Wil je leuke klasfoto's nemen? Ideaal ik zorg ervoor dat ze plezant en creatief zijn.

FASHION

Ik geef graag een creatieve draai aan fashion foto's. Als mensen scrollen wil ik dat de foto opvalt en interessant is om naar te kijken. Ik voeg graag een  felle kleur toe aan de foto, of verzin een interessant standpunt, er zijn oneindige manieren om in 1 seconde interesse te wekken bij mensen.

BABYFOTO'S

Kleine kindjes worden snel groot.

 

Laat een fotograaf bij jouw thuis langskomen want daar voelt de baby zich het meest comfortabel.

 

Ik gebruik materiaal dat ik ter plaatse vind. Een leuke felgekleurde wasmand, mooie zijde lakens, er is zo veel materiaal bij jouw thuis dat gebruikt kan worden voor een gepersonaliseerde, leuke foto.

IMG_9522 copy.jpg

SOCIALE MEDIA

Geef jouw sociale media een boost. Toon mensen in 1 instant wie je bent en waar je voor staat. Straal zelfzekerheid uit met jouw foto's.

PRODUCTFOTOGRAFIE

 

Jouw producten verdienen unieke foto's die de aandacht trekken. Het juiste licht en een creatief decor zijn de eerste stappen, maar het out of the box denken, maakt een productfoto juist uniek! Natuurlijk is er ook de optie om het simpel te houden indien gewenst.

HUWELIJK

Laat elegante en/of leuke, grappige foto's van je maken voor op jouw uitnodigingen etc.

Heb je meer vragen hierover of wil je foto's voor een event die niet hierboven staat, dan kan je altijd jouw vragen doorsturen op awolfseye@outlook.com

NEEM EEN KIJKJE NAAR MIJN WERK!

IMG_1883.jpg
Fashion & Portret
Huwelijk
&
Zwangerschap
IMG_1379jh.jpg
Commercieel

Ik werk graag op unieke locaties. Ik gebruik graag nieuwe omgevingen in mijn voordeel en weet creatief om te gaan met alles wat ik zie.

bottom of page